Home » Wietzaden » Zambeza Seeds

Zambeza Seeds wietzaden

  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Pagina:
    12345
  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Pagina:
    12345

Door de jarenlange ervaring in het kruisen en selecteren van de beste cannabis soorten heeft Zambeza besloten om een nieuw zadenmerk op te zetten.

Jaren ervaring in wietzaadjes

Zambeza ontwikkelt al geruime tijd cannabis zaden met genetica uit de hele wereld. In het afgelopen decennia heeft Zambeza veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en verbeteren van de verschillende marihuana soorten.

Zambeza is er in geslaagd om stabiele cannabis soorten te creëren van extreem hoge kwaliteit. Met een kiemkracht van +-99% en een sterke genetische basis zijn onze gefeminiseerde wietzaadjes geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde kweker.

Zambeza wietzaadjes kopen

Wietzaadjes als diamanten

Door het kopen van gefeminiseerde cannabis zaden en/of autoflowering wiet zaden van Zambeza weet je zeker dat je kwaliteit aanschaft. Zambeza Seeds gaat tot het uiterste om de beste wietzaadjes te kunnen leveren.

Ons motto is dat we onze wietzaadjes behandelen als diamanten, en dat is zeker waar. Daarom zijn ook al onze wietzaadjes ware juweeltjes. Neem zelf een kijkje in ons schitterende assortiment.

99,99% gefeminiseerde zaden

Met een ontkiempercentage van 99% en uiterst stabiele marihuana soorten ben je zeker van een goede oogst.

Alle Zambeza zaden zijn 99,99% gefeminiseerde wietzaadjes. De kans dat een wietzaadje van ons merk zich tot mannelijke cannabisplant ontkiemt is te verwaarlozen.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!